Optužila ga je za nasilje, imali su razvod iz pakla, a onda ga je pozvala na svoje vjenčanje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bjv4kGnBCYU/

Razvodi su oduvijek predstavljali jako stresan dio života svakog od partnera, no, razvodi poznatih ličnosti uglavnom su prolazili burno, uz salve uvreda, optuživanja i skandala. Baš takav slučaj bio je i tokom razvoda glumačkog para Denis Richards i majstora brojnih skandala, Charlieja Sheena. Tokom zajedničkog života, Sheen je nebrojeno puta bio tema brojnih skandala i afera. Problemi s alkoholom, narkoticima i zakonom, samo su dio burnog zajedničkog života, a bivši model i glumica optuživala je svog nekadašnjeg partnera da je često bio grub i nasilan prema njoj i njihovim kćerkama.

No, i pored svih razmirica i obostanih optužbi, Denis je gostujući u emisiji “Real Houswives” otkrila kako je njen brak na samom početku izgledao poput najdivnije bajke, ali se sve završilo jako burno. No, kako je vrijeme odmicalo, bivši supružnici odlučili su bračne probleme ostaviti iza sebe.

U svojim memoarima je navela kako su imali predivnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda ikada. Ipak, vrijeme je učinilo da bivši supružnici zakopaju ratne sjekire o čemu je Deniz govorila u emisiji “Real Houswives”.

-Bez obzira na našu burnu prošlost, pozvala sam ga na vjenčanje. Uključujem ga u sve što ima veze sa mnom ili našom djecom- izjavila je glumica.

Denis se po drugi put udala krajem 2018. godine za Aarona Phypersa, bivšeg supruga glumice Nicollette Sheridan, koja baš kao ni Denis, nije imala sreće sa muškarcima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti