Lisa Marie otkrila detalje braka s Michaelom Jacksonom: Vrištao je kad bih ga vidjela bez šminke

Piše: Redakcija

Kćerka kralja rock’n’rolla Lisa Marie Presley svojevremeno je bila u braku s kraljem popa Michaelom Jacksonom, a upoznali su se kad su protiv njega prvobitno bile podignute optužnice za pedofiliju.

Kako se to ponovo aktualiziralo zbog dokumentarnog filma “Leaving Neverland”, sad se opet priča o svim mogućim aspektima Jacksonovog privatnog života.

https://www.instagram.com/p/Bf1TKVTglBG/

S Lisom Marie bio je u braku dvije godine, a sve je počelo 1992. godine. Kako su uskoro krenule sumnje, pa i optužbe protiv Jacksona za seksualno iskorištavanje djece, on je postao ovisan o njenoj emocionalnoj podršci.

– Imala sam osjećaj da su ga krivo optužili i da nije napravio ništa loše. Bila sam zabrinuta zbog njegovog emocionalnog stanja i osjećala sam da ga mogu spasiti. Htjela sam to – rekla je Lisa Marie. Ona ga je i nagovorila da se nagodi izvan suda te da ode na liječenje od ovisnosti o tabletama za smirenje.

O detaljima njihovog dvogodišnjeg braka često je pričala prijateljima, a neke stvari objavljene su u knjizi J. Randyja Taraborrellija “Michael Jackson: The Magic and the Madness”.

– Probudila bi se, a njegova je šminka bila razmazana po posteljini. Kad je jednom upalila svjetla prije nego što su počeli voditi ljubav, on je navodno počeo vrištati da ga ne gleda. Otrčao je u kupaonicu prekrivajući lice rukom. Vratio se nakon 20 minuta s punom šminkom i zagrnut kućnim ogrtačem. Nije htio da ga vidi bez šminke čak ni tada – stoji u knjizi.

Lisa Marie također je ispričala kako je volio perverzne igrice i igranje uloga u krevetu, no tu je stala.

Ispričala je još i kako je najčešće htio seks u stajaćem položaju, kao i da je često pjevao i skvičao za vrijeme seksa.

– Inzistirala je da spavaju zajedno prije vjenčanja jer se htjela uvjeriti da će ispunjavati svoje bračne dužnosti. Kasnije je rekla da je taj prvi seks najbolji koji je imala u životu – stoji u knjizi.

Razlog razvoda nije otkrila. Njoj je to bio drugi brak, prije Jacksona bila je s Dannyjem Keoughom četiri godine, a treći put udala se za Nicolasa Cagea, s kojim je bila od 2002. do 2004. Četvrti put udala se za muzičara Michaela Lockwooda, s kojim je ostala najduže, od 2006. do 2016. godine, kad su se rastali, iako nikad nisu službeno finalizirali razvod.

https://www.instagram.com/p/Bf1TKVTglBG/

https://www.instagram.com/p/BTSn5K8gwig/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti