Poznate mame koje su djecu rodile u toplini svog doma: Nikada se nisam osjetila tako ranjivo i jako u isto vrijeme

Piše: Redakcija


Posljednjih godina sve više trudnica odlučuje da se porodi u svom domu, te da budu okružene najbližima. Taj trend već godinama unazad prati i poznate ličnosti, a u nastavku pogledajte koje su se to slavne mame odlučile roditi djecu u svom domu.

1. Gisele Bündchen

Gisele je svog prvog sina rodila u kadi kod kuće, a porođaju je prisustvovao njen suprug Tom.

– Porođaj je bio jedno novo životno iskustvo za mene. Imala sam tu sreću da se porodim baš kod kuće u prisustvu voljenih i na mjestu gdje sam se osjećala sigurno. Stvarno je bilo prelijepo iskustvo. Nikada se nisam osjetila tako ranjivo i jako u isto vrijeme – rekla je ona.

2. Alyson Hannigan

https://www.instagram.com/p/Bp4N8elAyqX/

– To je bilo nešto sasvim novo za šta sam se odlučila još prije trudnoće, a kada sam ostala trudna sve sam više proučavala postupak. To je bila prava odluka. Znala sam da ću, ako bude bilo potrebno otići u bolnicu, ali nije bilo potrebe za tim – izjavila je poznata glumica.

3. Cindy Crawford

View this post on Instagram

Last minute wrapping ✂️🎁

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Cindy je poznata po tome što je i sina i kćerku rodila kod kuće, a usljed želje da svoju trudnoću drži daleko od očiju javnosti. Porodila se u prisustvu babice, medicinske sestre i supruga.

4. Meryl Streep

Meryl je bila jedna od prvih poznatih ličnosti koje su se odlučile na ovaj korak.

5. Pamela Anderson

Pamela je oba sina rodila u toplini svog doma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti