Ovo je lista poznatih koji su se vjenčali sa svojim obožavateljima

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bur1Njmgt2N/

Kada govorimo o poznatima ličnostima i njihovim životnim partnerima, svjedoci smo da u svijetu glumaca, sportista i poznatih muzičara, najviše je onih koji su za svoje partnere izabrali nekog iz svoje branše. Ipak, da postoje izuzeci pokazale su mnogi od njih koji su svoju srodnu dušu pronašli u svojim obožavateljima. Mi vam donosimo imena samo nekih od njih.

Glumica Katie Holmes nije mogla ni naslutiti da će jednoga dana biti supruga svog omiljenog glumca iz mladosti. Svojevremeno je izjavila kako je u svom srednjoškolskom spomenaru čuvala fotografije i isječke iz novina svog omiljenog glumca, a sada supruga, holivudskog zavodnika Toma Cruisea.

https://www.instagram.com/p/Buv7nLHFolM/

Zvijezda filma o tajnom agentu “Jasonu Borneu” Matt Damon upoznao je svoju suprugu Lucianu Barroso u jednom baru. Ona je radila kao konobarica, a Damon je u tom trenutku bio na pauzi snimanja filma “Lud za tobom”.

Glumica Reese Witherspoon upoznala je svog drugog supruga Jima Totha sasvim slučajno. Toth koji je profesionalni “lovac na talente” ugledao je Reese tokom jednog snimanja ne znajući o kome se zapravo radi. Ubrzo je među njima planula ljubav, a 2011. godine zarekli su se na vječnu ljubav.

Supruga glumca Adama Sandlera takođe je glumica. Jackie je glumila u nekoliko niskobudžetnih filmova, a sam glumac je jednom prilikom istakao kako je vidjevši Jackie u jednoj TV reklami odmah se dao u potragu kako bi saznao o kome se radi. Vjenčali su se 2003. godine.

View this post on Instagram

#ChristianBale #SibiBlazic #AmyAdams #CriticsChoiceAwards

A post shared by Christian Bale (@christianbale_page) on

Holivudski šarmer, Christian Bale svoju upoznao je svoju buduću suprugu Sandru Blažić dok je još bila asistentica Winone Ryder. Par se vjenčao 2000. Pet godina nakon vjenčanja dobili su kćerku Emelin, a 2014. godine i sina Josefa.

https://www.instagram.com/p/Bmugvuknyr9/

Pjevačica Mariah Carey početkom 2000-tih upoznala je svog velikog obožavaoca Nicka Cannona za kojeg će se kasnije ispostaviti da će biti njen suprug. Par se vjenčao 2008. godine, a tri godina kasnije dobili su blizance. Ipak, ljubav nije potrajala, pa su brak okončali 2016. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti