Tri i po godine od objave o razvodu: Zašto se Brad Pitt i Angelina Jolie ne mogu dogovoriti o starateljstvu nad djecom?

Piše: Redakcija

Foto: AFP, Instagram

 

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova, Angelina Jolie i Brad Pitt, 2016. godine objavili su da se razvode, međutim službeno su još uvijek u braku. Naime, bivši supružnici se još uvijek nisu dogovorili oko podjele imovine i starateljstva nad djecom. 

“Oboje žele nastaviti sa svojim životima i ne žele više biti u braku – rekao je izvor za “The Blast” dodavši da razlog zbog kojeg žele ubrzati razvod nije zbog toga što su oboje u vezama, nego jednostavno emocionalno žele nastaviti dalje. 

Jolie i Pitt u posljednjih nekoliko mjeseci su se našli nekoliko puta, ali nisu se uspjeli dogovoriti. U septembru prošle godine, raspravljali su o planovima oko odgoja djece i uspjeli postići neki dogovor. 

– To je prvi put da su sjeli i pokušali nešto riješiti od grupne terapije s djecom – rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/Bfq6Pgqn691/

Jedan od razloga zašto su njihovi dogovori neuspješi je i taj koliko vremena Brad može provoditi s njihovo šestero biološke i usvojene djece: Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shilohi 1 blizancima Vivienne i Knoxom.

Pregovore u brakorazvodnoj parnici i borbu za starateljstvom nad djecom, prema navodima američkih medija, Angelina čini vrlo neprijateljiskim i navodno pokušava “ubiti” svaku vezu koju je Brad ikada imao s djecom i da je s njene strane bilo mnogo vrištanja i negodovanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti