Rosario Dawson pala na predsjedničkog kandidata: Divno je biti s nekim koga volite i divite mu se

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Popularna američka glumica Rosario Dawson potvrdila je nagađanja o tome da je u vezi s američkim demokratskim senatorom i predsjedničkim kandidatom Coryjem Bookerom. Glumica je Bookera opisala kao predivno ljudsko biće. 

Senator Booker je nedavno novinarima rekao da je “u vezi s nekim posebnim”. Sada je Dawson na pitanje novinara kako napreduje veza s Bookerom, kazala je: Zasad prekrasno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo, a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovjekom koji je vrlo drag i pažljiv.”

“New York Post” je u još u januaru pisao o tomu da se glumica i bivši gradonačelnik New Jerseyja viđaju od decembra 2018. godine.

Rosadio Dawson je američka glumica portorikanskog i afro-kubanskog porijekla. Suosnivačica je hispanofone organizacije “Voto Latino”. Posebnu pažnju je privukla kao tinejdžerica nastupom u kontroverznom filmu “Kids”, nakon čega je uslijedio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blockbustera. Među njima su hitovi poput filma “Men in Black II” i “Rent”.

 

Pročitajte još