Rijetki uvid u porodični život: Ovako Jennifer i Alex zajedno odgajaju djecu iz prethodnih brakova

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BlTXRuKA1K6/?utm_source=ig_embed

Par koji ne prestaje puniti medijske časopise i posrale jeste Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, naročito otkako su 9. marta objavili svoje zaruke. Ali znate li šta je još ljepše kada je u pitanju ova porodica? Alex i Jennifer savršeno su spojili svoje porodice, čak i prije zaruka.

J. Lo ima blizance, Maximilian David Muñiz i Emme Maribel Muñiz, s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, s kojim je bila zajedno od 2004. do 2014. godine, dok sa svojom bivšom ženom, Cynthiom Scurtisa Alex je bio u braku šest godina i razveo se 2008. godine, te s njom ima dvije kćerke.

Prije nego što su svoju vezu okrunili zarukama, par je zajedno proveo dvije godine. Prvi put sreli su se na bejzbol utakmici 2005., ali tek su poičeli izlaziti 12 godina kasnije. Od samog početka popularna Latino diva dala je doznanja da želi da se njihova djeca imaju dobar odnos. Srećom Jeniffer je kazala kako su Alexove kćerke veoma brzo kliknula s njenom djecom.

– Djeca su tako lijepa i otvorena za ljubav – kazala je, – bila sam tako ljubazna prema njegovoj djeci, a i on prema mojoj, tako da su se djeca međusobno prihvatila odmah na početku – ispričala je Jennifer.

Ovaj par smatra da su njihova djeca postala pravi prijatelji. Na društvenoj mreži Instagram može se vidjeti kako ova poreodica sve radi zajedno, bilo da je riječ o kupovini, plesnim zabavama, ukrašavanju božićnog drvceta ili pak odlaska na plažu. Čini se kako ova šestorka uvijek aktivno sudjeluje kad god to oni mogu.

View this post on Instagram

#dinero #tashi @jlo

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Kada je riječ o bivšem suprugu Jennifer Lopez, ona i Alex nemaju ništa osim poštovanja prema njemu. J. Lo kazala je za The Wiew 2017. godine kako su ona i Marc sada veliki prijatelji, a sudeći po Instagramu Alexa Rodrigueza, čini se kako Marc podupire njihovu vezu, te njihovu roditeljsku situaciju. S druge strane Alex i njegova supruga borili su se za starateljstvo nad djecom, ali fotografije mogu pokazati kako su oni veoma civilizirani kada su u pitanju njihova djeca.

Sada dok se sprema veliko vjenčanje Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza, iz magazina People, kazuju kako će njihova djeca igrati veliku ulogu u pripremanju najljepšeg dana u životu njihovih roditelja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti