Latino diva rijetko se pojavljuje u javnosti: Evo zbog čega Evu Mendes nećete vidjeti u noćnom provodu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bq213QmHXPn/

Atraktivna latino glumica Eva Mendes može se pohvaliti činjenicom da se njene fotografije i njeno ime rijetko provlače kroz naslove “žute” štampe. Zajedno sa suprugom, glumcem Ryanom Goslingom sa kojim je u braku od 2011. godine, dane provodi u društvu svojih kćerkica, Esmeralde i Amade. Iako je često zbog poslovnih obaveza prinuđena putovati i biti odsutna od kuće i po nekoliko dana, Eva uvijek pronalazi vremena za svoju porodicu pa je zbog toga rijetko možemo vidjeti na glamuroznim zabavama koje organiziraju njihove kolege.

Nakon što je na snimanju filma “The Place Beyond the Pines” upoznala čovjeka svog života, Eva je odlučila da svoju pažnju usmjeri ka privatnom životu, a pored nekolicine fotografija njenih kćerkica, glumica ljubomorno čuva svoju privatnost i ne dozvoljava da bilo kakve informacije o njenom životu “isplivaju” u javnost.

Eva se do te mjere pobrinula da sačuva svoj privatni život zbog čega nikada u javnosti nisu objavljene fotografije sa njenog i Ryanovog vjenčanja, a čak se do sedmog mjeseca trudnoće nije znalo apsolutno ništa o njenom blagoslovenom stanju. Ipak, Ryan i Eva pojavili su se svega nekoliko puta na promociji filmova u kojima su glumili, ali se skromnih fotografija sa crvenog tepiha, o njihovom privatnom životu i dalje se malo zna.

-Puno ljudi ovo ne zna o meni, ali ja obožavam biti kod kuće. Umjesto da se šetam crvenim tepihom, više volim biti sa svojim djevojčicama- svojevremeno je otkrila Eva.

Prije nego je uplovila u bračne vode sa svojim kolegom, Eva je osam godina provela u vezi sa georgom Augustom, dok je Ryan dugo bio u vezi sa glumicom Sandrom Bullock, kao i sa Rachel McAdams, sa kojom je glumio u sada već kultnom romantičnom filmu “Notebook”.

View this post on Instagram

Mr. & Mrs. Thomas

A post shared by Ryan Thomas (@ryannthomaz) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti