Severina je iz igre izbacila Tomicu jer želi podići cijenu nastupa: Igorova uloga menadžera, samo je paravan?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BfbkpDYAbrF/

Nakon pisanja hrvatske štampe o sukobu pjevačice Severine Kojić i dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića, pojavile su se informacije koje govore da je posljednjih nekoliko mjeseci, Severinina cijena na estradnom tržištu u velikom padu, zbog čega je na sve načine pokušala povećati broj nastupa, što se očigledno njenim saradnicima nije dopalo. Prema pisanju “Jutarnjeg.hr”, Severina i Petrović sukobili su se prije nekoliko dana, a tokom svađe pale su i teške riječi, zbog čega se Severinin dugogodišnji menadžer i veliki prijatelj nije pojavio na rođendanskoj zabavi njenog sina. Takođe, mediji u Hrvatskoj već su imenovali novog Severininog menadžera, a po svemu sudeći, to bi vrlo brzo mogao postati njen suprug Igor u kojeg ima apsolutno povjerenje. Ni dugogodišnji saradnici hrvatske pjevačice, Edvin Softić i Dario Draštata, nisu željeli previše komentarisati glasine koje govore o njenom raskidu saradnje sa Petrovićem.

-Nije me iznenadilo sve ovo, već sam iz nekih beogradskih krugova čuo da je Severinin suprug Igor još ranije htio preuzeti taj dio posla, ali se ona nije dala. Ako su se ona i Tomica korektno razišli, onda je sigurno da će Igor preuzeti njegov posao. Ali to će se ionako sve saznati unutar mjesec dana- rekao je Zoran Škugor, dugogodišnji menadžer nekoliko regionalnih muzičkih imena.

Škugor navodi kako je glavni razlog taj što Severina nastupa po prilično zasićenom tržištu Hrvatske, pa je zbog toga sve karte bacila na estradno nebo Srbije gdje nastupaju velika muzička imena poput Zdravka Čolića, Lepe Brene, Željka Joksimovića i još par izvođača, koji svojim kvalitetom sebi mogu dopustiti i taj luksuz da za svoje nastupe zahtjevaju ogromne honorare. Iako još ništa nije zvanično potvrđeno, Škugor smatra kako će Petrović u slučaju raskida saradnje, vrlo lako naći drugi angažman, budući da je godinama sarađivao sa najvećim imenima rock muzike.

Tomica Petrović već više od 25 godina aktivno se bavi menadžerskim radom, a u prethodnom periodu ostvario je sjajnu sa radnju sa brojnim muzičkim imenima poput Petra Graša, te bendova Haustor, Hladno Pivo i Majke, čiji je menadžer bio nekoliko godina. Bliski Severinini saradnici i dalje ne mogu vjerovati da je došao kraj saradnje nje i Tomice Petrovića za kojeg mnogi smatraju da joj je bio poput starijeg brata koji je vodio računa ne samo o njenoj karijeri, već i o mnogim privatnim obavezama. Ipak, sumnja da je mogući razlog njihove saradnje taj, što Severina želi svoju karijeru povjeriti suprugu Igoru, mnogima i dalje ne zvuči kao istinita priča.

https://www.instagram.com/p/BQusbJKA2nj/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još