Amal i George izgladili stvari: Prva zajednička večera nakon dva mjeseca, nećete vjerovati ko im je domaćin

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu83WyXBtFu/

Bura oko skandala unutar porodice Cloony polako se stišava, a britanski mediji već javljaju kako je jedan od najpoznatijih svjetskih parova Amal i George Clooney ponovo na starom putu, a njihova ljubav jača nego ikad. I dok je britanska princeza Kate Middleton prisustvovala svečanosti u “National Portrait Gallery”, slavni par bio je gost princa Charlesa u Buckinghamskoj palači gdje su pored brojnih zvanica uživali u druženju sa članovima kraljevske porodice. Elegantna bijela haljina uz dijamantske naušnice, krasila je Amal, dok je George kao i uvijek bio odjeven u nepogrešivo savršeno odijelo.

Par je svojim prisustvom i zajedničkom večerom, prvi put nakon više od dva mjeseca, dokazao svima da glasine oko njihovog razvoda padaju u vodu. Pored brojnih zvanica i predstavnika šireg kruga kraljevske porodice, na gala večeri u Londonu pojavili su se i glumci Tom Hardy i Idris Elba. Koliko su Clooneyjevi bliski kraljevskoj porodici pokazalo se i ovoga puta kada činjenicom da se ljubazni domaćin princ Charles nijednoga trenutka nije odvajao od svojih najvažnijih zvanica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti