Otkrivaju se tajne iz privatnog života Divne Karleuše

Piše: Redakcija

Nakon duge i opake bolesti preminula je majka popularne srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, a nakon smrti Divne Karleuše otkrivaju se nove tajne iz njenog privatnog života. Ono što je javnosti manje poznato o ovoj radijskoj voditeljici jeste da je prije nešto više od deset godina sa svojim tadašnjim partnerom Galetom Mitrovićem spasila život nepoznatom čovjeku.

View this post on Instagram

Moje sve !!! ❤️❤️❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Jednom prilikom dok su se vozili automobilom s mosta ispod kojeg su prolazili skočio je muškarac i pao na njihov automobil. U tom trenutku nisu bili svjesni šta im se dogodilo, a kako bi pomogli nepoznatom muškarcu koji je pao na njihov automobil, odmah su ga prevezli do bolnice.

Zahvaljujući njima čovjek je na vrijeme stigao u bolnicu, pa su mu ljekari uspjeli spasiti život. Mjesec kasnije nepoznati muškarac izašao je iz bolnice, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasili jedan mladi život.

Podsjećamo, Gale i Divna zajedno su proveli šesnaest godina, a Gale je Jelenu pazio od njene četrnaeste godine. Ljubavi između divne i Galeta došao je kraj kada se rodila Jelenina kćerkica Atina, a mediji još uvijek nisu upoznati šta je razlog njihovog raskida.

View this post on Instagram

Baki…😞

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Pročitajte još