Rihanna proslavila 31. rođendan: Njeno djetinjstvo obilježili su patnja i bol

Piše: Redakcija
 
Popularna pjevačica Rihanna napunila je 31. godinu.  Slavlje je organizirala u restoranu Wally’s u Beverly Hillsu, a osmijeh nije skidala s lica. 
 
Robyn Rihanna Fenty rođena je 1988. godine. na Barbadosu u vrlo problematičnoj porodici uz oca alkoholičara i ovisnika o drogama. Često je tukao njenu mamu, a zlostavljanje nisu izbjegli ni Rihanna ni njen mlađi brat.  Kad je napunila 14 godina, roditelji su joj se rastali, mama je radila po cijele dane kako bi ih prehranila, a Rihanna je naglo morala odrasti. Postala je domoćica, ali i zamjenska mama svom bratu. Zahvaljujući tim teškim danima, danas je jako vezana uz svoju majku.
 
Situacija kod kuće se polako popravila, ali su uslijedili teški dani u školi. Druga su je djeca neumorno maltretirala. Kako bi se obranila od njih, Rihanna se okrenula nasilju. Počela se družiti isključivo s muškarcima, a kao tinejdžerica priključila se i vojsci.
 

View this post on Instagram

home.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Iako je u srednjoj školi bila poprilično stidna, s 15 godina pobjedila je na školskom izboru za Miss. Tom je prilikom i prvi put javno nastupila. Pred cijelom školom otpjevala je pjesmu Mariah Carey “Hero”. Već je tada znala da se želi baviti pjevanjem. Vrlo brzo, na jednoj audici, njen je talent prepoznao i američki muzički producent Evan Rogers. 
 

View this post on Instagram

#UnLocked #STUNNA lip paint 💕💋 @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Svjetsku je slavu postigla 2007. godine singlom ‘Umbrella’, koji je nastao u suradnji s Jay-Zjem. 

 
 
 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti