Supruga Izeta Hajrovića u društvu svjetskih ličnosti

Piše: Redakcija

Leyla Hajrović, supruga fudbalera Izeta Hajrovića prošle sedmice boravila je u Los Angelesu te je prisustvovala  masterclassu Marija Dedivanovića, šminkera Kim Kardashian. Na radionicu je došla i Kim te se družila s Leylom koja je podijelila i video na svom Instagram profilu.

Ipak, ovo nije prvi susret Leyle i Kim. Godine 2007., neovisno o poslu, imale su susret u Dubaiju. 

– Doživjela sam je kao veoma mirnu osobu u smislu da od nje ne treba očekivati neku ludost ili da povisi ton. Pričala je smireno i čak kada se nasmije, radi kao da to skriva. Jako je ljubazna, pristojna i nije se uopće ponašala kao diva – rekla je Leyla u intervjuu za magazin “Azra”.

Kada su se upoznale, Kim joj je dala i neke beauty savjete, koje Leyla danas rado primjenjuje. 

– Kim Kardashian mi je, kada smo se upoznale, otkrila da uvijek spava na svilenom jastuku jer tako spriječava pojavu bora i bubuljica na licu, kosa se ne mrsi, a frizura, posebno ukoliko kao ja stalno uvijate kosu, duže traje. Također mi je otkrila i to da joj je Jennifer Lopez savjetovala da spava isključivo na leđima jer ti se kada spavaš na strani „zgužva“ vrat i koža na dekolteu, zbog čega se brže pojave bore. Ja obožavam spavati na strani tako da mi to jako teško pada, ali je dokazano da je puno zdravije spavati na leđima zbog kompletne anatomije tijela tako da ću se potruditi da to promijenim – otkrila je. 

View this post on Instagram

FLOWER BOMB 🌹 @summerfridays

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Dok nije upoznala Izeta, Leyla je radila u jednoj od najuglednijih galerija u Zürichu, koja je važila za jednu od top pet u svijetu. U tom periodu je imala priliku da upozna i brojne poznate osobe kao što su: Sylvester Stallone, Karl Lagerfeld, glumica Mischa Barton, rapper P.Diddy, Victoria Beckham. 

Pročitajte još