Ipak nema svađe: Melaniju vole sva Trumpova djeca

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prva dama Amerike, Melania Trump sinoć je srdačno dočekana u američkom Kongresu. Melania je napravila veliki iskorak prisustvujući govoru svog supruga o stanju u Unije.

Naime, prva dama, koja se zalaže za dobrobit djece sa svojim programom „Budi najbolji“ stojala je pored Grace Eline, desetogodišnje djevojčice koja je preživjela rak, i Joshua Trumpa, 11-godišnjeg dječaka, kojeg su djeca u školi ismijavala jer nosi prezime kao predsjednik SAD-a te je time izazvala veoma pozitivne komentare.

Foto: AFP

Svakako, u Kongresu su se pojavio veliki dio porodice Trump; najstariji sin Donald Jr., njegov mlađi brat Eric sa suprugom Lara, naravno i Ivanka Trump. Ti je bila i Tiffany Trump koja se rijetko pojavljuje na službenim prijemima. Iako se već duže vrijeme šuška, da Donaldova djeca i Melania nemaju dobar odnos i da su u svađi, pojavljivanje u Kongresu je pokazalo drugačije. Naime, dočekali su je s osmjesima na licima te je pozdravili aplauzom sa ostalim gostima. 

Foto:AFP

Ovo je bilo i prvo pojavljivanje Melanie Trump nakon što je otkrivena Donaldova nevjera te informacija da je isplatio dvije žene da šute o vezama koje je imao s njima. Kao i prošle godine, ona je sama došla u posebnom automobilu.

Da ne prepušta ništa slučaju, ovaj put je ponovo zadivila svojom kombinacijom. Odabrala je Burberry kaput koji je naglasio njenu figuru.

Foto: AFP

 

 

Pročitajte još