Diane Kruger progovorila o majčinstvu: Bila sam presebična

Piše: Redakcija

Nakon što je shvatila da želi osnovati porodicu , 42- godišnja njemačka glumica Diane Kruger  u intervjuu za “PorterEdit” otkrila je kako je dugo čekala na pravu osobu prije nego što se dotaknula teme sklapanja braka radi osiguravanja finansijske sigurnosti.

Prije tri mjeseca Diane je postala majka djevojčice čije ime još nije poznato, a koju je dobila s Normanom Reedusom.

-S godinama naučite da stvari dolaze u vaš život kada ste za njih spremni, zato mi je drago što sam čekala na dolazak djeteta- priznala je Kruger ističući kako u mladosti nije razmišljala o osnivanju porodice. 

Kaže da je bila presebična. 

-Kada sam napunila 35 godina pomislila sam kako bih ipak željela imati dijete, no onda sam morala čekati da se pojavi prava osoba – rekla je. 

Glumca Normana Reedusa  upoznala je 2015. godine na setu filma “Sky”, a svoju ljubavnu vezu učinili su javnom tek godinu kasnije. Priznala je da ne planira žuriti sa brakom. 

-Nikad ne reci nikad. Sigurno bih imala zabavu. Volim nositi lijepu haljinu, ali nisam religiozna zato mi taj aspekt braka ništa ne predstavlja. S brakom dolazi i financsjska sigurnost, a ja sam finansijski neovisna pa mi za takve stvari ne treba druga osoba – priznaje.

View this post on Instagram

🤡

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

 

Pročitajte još