Goran Višnjić pokazao kakav odnos ima s vanbračnom kćerkom

Piše: Redakcija

U ljeto 207. godine glumac Goran Višnjić proživljavao je pravu dramu kada se saznalo da je postao otac djevojčice rođene u martu te godine. Goran je kćerku dobio nakon kratke avanture sa školskom prijateljicom iz Šibenika, Mirelom Rupić. Svu priču, još kada javnost i nije znala za avanturu, potaknula je upravo njegova supruga Eva. Ona je nešto prije toga, za jedan hrvatski magazin pričala o usvajanje te se indirektno obratila majci djevojčice Lane Lourdes.

– Neke žene misle da moraju biti majke bez obzira na to što za to nemaju mogućnosti. Neke, pak, tjeraju biološke očeve da budu odgovorni za njihovu trudnoću, kao da nisu znale kako se rade djeca, pa traže njihovu novčanu pomoć. Takve sebične žene pritom ne razmišljaju o djetetu i njegovoj budućnosti – rekla je ona tada.

Ipak, danas je situacija mnogo drugačija. Ovih dana, Goran je sa svojom kćerkom Lanom prošetao Dubrovnikom. Nedavno su proveli i nekoliko dana u Grčkoj. Također i njegova supruga Eva ima veoma dobar odnos sa djevojčicom, ali njenom majkom.

Goranova avantura dogodila se 2006. Godine, dok je u hrvatskoj boravio bez supruge. Nakon što je Mirela otkrila da je Lana Lourdes njegovo dijete, njegova agentica je za hrvatske medije kazala da je to uvredljiv i odvratan trač. Nakon nekog vremena, ona je priznao da je bio sa Mirelom, ali i da ne zna je li dijete njegovo.

– Dijete je plod jednonoćne avanture koja mu se dogodila u stanju teškog pijanstva i vremenske razlike – rekao je Goran tad.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti