Istanbulska snaha ima nevjerovatnu životnu priču

Piše: Redakcija

Asli Enver jedna je od omiljenijih turskih glumica, a njen lik Sureje u seriji “Snaha”  jedna joj je od najvećih uloga u karijeri.  Iako ima tek 34 godine, već je među najpopularnijim turskim glumicama svih vremena.

Rođena je u Londonu, a tako je živjela sve do svoje 12. godine.

Njena baka je šila uniforme za englesku vojsku pa je tako dobila poziv da se preseli u Englesku. Ona se u London preselila sa šestero djeca.

View this post on Instagram

Havalı ve biraz fazla sıcak 🍁 @defacto

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Majka joj se iz Turske preselila u London nakon završene škole. Otišla je kako bi savladala jezik, a onda je upoznala njenog oca s kojim se rodila velika ljubav.

View this post on Instagram

Çilotonin 🌻

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Međutim, popularnoj glumici svaki uspon prema tronu nije bio lagan jer glumica se bori s disleksijom pa joj za svaki tekst treba nešto više vremena da ga nauči. Ali sa izazovima se naučila nositi. U svemu joj je pomogla i majka.

– Mama me pitala želim li se baviti umjetnošću. Izabrala sam glumu. To mi se nije činilo loše. Poslala me na kurs. Stoga, da, mama mi je pomoglac – rekla je glumica jednom prilikom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti