Turska zvijezda iskreno: Obavijestim supruga kada ću snimati ljubavne scene

Piše: Redakcija

Tursku glumicu Hatice Şendil znamo kao mladu Elif iz popularne serije „Sudbina“. Za potrebe ove uloge, Hatice je smršala čak dest kilograma, piše Röportaj Gazetesi.  Inače, ona je dipolomirala menadžment na Univerzitetu Akdeniz.

Glumica je rođena u Istanbulu, gdje i danas živi. Njen otac je dugo radio u građevinskom sektoru, a sada je u penziji. Hatice je zaljubljena u životinje, a najmanje tri dana sedmično provede u prihvatilištima za životinje.

Hatice je kazala da kada se prisjeti svog djetinjstva, zahvali Bogu.

– Imala sam divno djetinjstvo. Odrasla sam u mnogobrojnoj porodici koja drži do tradicije i običaja – kazala je glumica.

Takđer, Hatice je otkrila da se nikada nije planirala baviti glumom jer je uvijek imala veliku tremu tokom javnih nastupa.

– Ni ne sumnjate koliko sam se puta sinoć probudila u panici zato što će danas emitirati prvi isječak iz serije. Ponekad imam osjećaj da gušim samu sebe. Ja sam astmatičarka pa mi uzbuđenje nimalo ne godi. Nisam mislila da ću se baviti glumom – otkrila je te dodala da se jednom prilikom prodružila prijateljici koja je otišla na audiciji za ulogu u seriji, a da je redatelj je odabrao za ulogu čim ju vidio.

View this post on Instagram

Just smile! 🙋🏻‍♀️

A post shared by Hatice Şendil Sağyaşar (@haticesendil) on

Za turske medije, ona je ispričala i kako doživljava ulogu Elif.

– Elif je morala prekinuti studij prava zato što je njena porodica siromašna. Majka i sestra najvažnije su osobe u njenom životu. Za njih je spremna sve učiniti. Nikad se nije zaljubila i ne poznaje taj osjećaj. Ona je poput vrapca u krletki. Zbog novca pristaje biti surogat-majka djetetu bogatog para. Ostala je trudna iako nikad nije stupila u spolni odnos. Elif je svojevrsna Djevica Marija – kazala je.

Svog supruga Buraka, Hatice je upoznala upravo na snimanju, ali nikada nismo odglumili niti jednu scenu.

Znam da će to zvučati patetično, ali zajedno smo sve dok nas smrt ne rastavi. Iskreni smo jedno prema drugome. Jako smo vezani jedno za drugo – otkrila je Hatice.

View this post on Instagram

My future my all 👪

A post shared by Hatice Şendil Sağyaşar (@haticesendil) on

Suprug je ponekad zove anđele, a ponekad malena, a otkrila je i da li ima ljubomore u njihovom odnosu.

– Gluma je težak posao. Za potrebe uloge glumci katkad moraju poljubiti nekoga. Takve stvari nije lako prihvatiti. Naše porodice sve to gledaju na televizijskom ekranu. Burak i ja ne pridajemo značaj. U našim je očima to samo posao. Naravno, to ne znači da on takve stvari ne primjećuje. Unaprijed obavijestim supruga da će uslijediti takva scena – rekla je Hatice.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti