Meghan Markle: Teško padaju ograničenja

Piše: Redakcija

Već nekoliko mjeseci kruže glasine kako se mnogo toga promijenilo u kraljevskoj porodici, a britanski mediji tvrde kako je Meghan Markle ljuta i frustrirana jer ne može reagirati na negativne komentare koje čita o sebi. Sve što se dešava njoj je postalo malo previše, te je tek sad shvatila koja ograničenja donosi život u kraljevskoj porodici. Prvi korak ka ograničenjima bilo je odricanje društvenih mreža.

View this post on Instagram

The Duchess of Sussex yesterday attended a meeting with The Association of Commonwealth Universities (ACU) at King’s College London. Her Royal Highness joined university leaders, academics and international scholarship students as they discussed the role of higher education in addressing issues such as human trafficking, modern slavery, gender equality, peace and reconciliation, and climate change. In a speech during the Royal Visit to Fiji in October, The Duchess announced two ACU Gender Grants for the University of the South Pacific and Fiji National University, to fund new learning initiatives aimed at empowering female university staff and promoting gender equality.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

– Oduvijek je bila toliko neovisna, cijeli svoj život, a sada joj je sve to oduzeto. Uvijek se voljela oglasiti bar na društvenim mrežama, a sada to više ne može – objasnio je izvor upoznat sa situacijom.

Čak je i sam princ Harry, koji je toliko zaštitnički nastrojen prema supruzi, počeo osjećati veliki pritisak. Zbog svega što se dešava odlučili su se preseliti iz Kesingtonske palače u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru. Također, oni koji su upoznati sa cijelom ovom pričom tvrde da među članovima kraljevske porodice uopće nema netrpeljivosti, ali da je riječ o potpuno različitim karakterima, pa je zbog toga sasvim logično da se ne mogu u svemu složiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti