Meghan Markle: 22 dokaza da se buduća majka odlično snalazi sa djecom

Piše: Redakcija

U posljednje se  vrijeme često pisalo o tome da  britanska vojvotkinja Meghan Markle, uprkos tome što je u javnosti uvijek nasmijana, zapravo ima jako tešku narav.  To je potvrdila i njena bivša asistentica Gina, koja je otkrila da je Meghan izuzetno “izbirljiva i zahtjevna”, te da je fokusirana samo na ono što ona želi.  

– Kad je veza s Harryjem postala ozbiljna, pitala sam  je li zabrinuta zbog toga što će joj se život nakon vjenčanja potpuno promijeniti, a ona izgubiti svoju privatnost? Nije mi ni odgovorila na pitanje, već je rekla da ne želi slušati moje negativnosti i jednostavno promijenila temu – Ginino priznanje prenosi Mirror.

Naime, Meghan, navodno, ne podnosi negativnost, a na njeno “razmaženo” ponašanje je prije vjenčanja Harryja, navodno, upozorila i sama kraljica.

No, ono što je sigurno je da se s tim ne bi složili vojvotkinjini najmlađi fanovi. Naime, ako je suditi po njenim dosadašnjim  pojavljivanjima u javnosti, Meghan se odlično snalazi s djecom, te često ruši kraljevske protokole time što ih grli. Spontani i ljubazni odnos koji ima prema djeci svakako je u javnosti o Meghan stvorio sliku kao o divnoj budućoj majki, a ona i princ Harry svoje prvo dijete očekuju na proljeće naredne godine.

No, dok ne vidimo Meghan u ulozi majke, pogledajte 22 simpatična vojvotkinjina momenta s najmlađim fanovima. 

[ngg src=”galleries” ids=”927″ display=”basic_thumbnail”]

Pročitajte još