Bogatom nasljednicom oženio se Meghanin prvi muž

Piše: Redakcija

 
Holivudski producent Trevor Engelson vjenčao se u Los Angelesu s Tracey Kurland na maloj ceremoniji. Engelson je prvi suprug vojvotkinje od Sussexa s kojom je bio u vezi šest godina, a onda i tri godine u braku. Razveli su se 2014. godine, a Meghan Markle za dvije godine upoznala je svog sadašnjeg muža, princa Harryja.
Engelson je sreću pronašao s nutricionisticom i bogatom nasljednicom Tracey, čiji je otac bankar s multimilionskim iznosom na računu, a u vezi su godinu.

 
Fotografije s društvenih mreža nakon nekog su vremena maknute.Nedugo nakon što su objavljene zaruke Meghan i princa Harryja, Engelson je navodno počeo raditi na seriji o američkoj glumici koja se udala za člana britanske kraljevske porodice, no njeni su ga prijatelji nagovorili da od toga ipak odustane. Vojvotkinja mu je također zahvalila jer s medijima nije podijelio njihovu priču, za razliku od njenog oca, s kojim zbog toga više ne razgovara.

https://www.instagram.com/p/Bi9NJd8DziS/?tagged=trevorengelson

Meghan i Trevor vjenčali su se 2011. godine nakon šest godina veze. Vjenčanje je bilo na Jamajci, a slavlje je trajalo četiri dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti