Gisele Bundchen: Svijet mi se srušio kad mi je suprug rekao da čeka dijete s bivšom djevojkom

Piše: Redakcija

Gisele i Tom su u braku od 2009. godine

Kada vide Brazilku Gisele Bundchen, prvo svi pomisle da živi savršen život. No, Gisele ima svoje probleme i teške trenutke kao i sve druge žene, što je potvrdila u svojoj biografiji „Lessons: My Path to a Meaningful Life“. Doskora najveća zvijezda među supermodelima i najplaćenija manekenka na svijetu, koja se od profesionalne manekenske karijere oprostila prije dvije godine, prvo je priznala da je u periodu svoje mladosti prolazila teške psihičke faze, zbog kojih je čak razmišljala o samoubistvu. Zahvaljujući ljekarima, uspjela je konce života uzeti ponovo u svoje ruke. Osim ovih detalja iz svog privatnog života Gisele je u knjizi opisala i trenutak kada je saznala kako njen sadašnji suprug, igrač američkog fudbala Tom Brady, čeka dijete s bivšom djevojkom.Podsjećamo, Gisele i Tom su u braku od 2009., i imaju dvoje djece, sina Benjamina Reina (8) i kćerku Vivian Lake (5). Par se upoznao i zaljubio na slijepom sastanku koji su im organizirali zajednički prijatelji.

Image result for Bridget Moynahan

Tom je s Bridget u vezi bio dvije godine

Na početku veze, piše Gisele, suočila se s velikim problemima. Nakon samo dva mjeseca veze, Tom joj je priznao kako je njegova bivša djevojka, glumica Bridget Moynahan (47), zvijezda filma “Djevojke iz Coyote bara ” i TV serije “Plava krv”,  trudna i da čeka njegovo dijete. Bridget je ostala u drugom stanju krajem 2006. godine, malo prije prekida s Tomom. Par se razišao nakon dvije godine veze.

Related image

Bridget i Gisele su u dobrim odnosima, zajedno gledaju i utakmice

– Bilo mi je teško. Svi mediji su pisali o tome. Svijet mi se u sekundi okrenuo naopačke. Bilo je to teško razdoblje, ali danas se osjećam blagoslovljeno što je Tomov sin John Edward, koji danas ima 11 godina, dio mog života – kazala je Gisele.

Pročitajte još