Zašto je Meryem Uzerli obrisala sve koje je pratila na Instagramu

Piše: Redakcija

Meryem Uzerli (35) je bez sumnje najpopularnija glumica na cijelom području gdje žive Turci, tamo gdje se govori turski ili gdje se prate kvalitetne TV serije koje se posljednjih godina produciraju u ovoj zemlji. Dakle, od Hamburga, preko Sarajeva, Istanbila do Bakua i Kaspijskog jezera, svi znaju za ovu lijepu glumicu čiju karijeru je obilježila uloga sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni. Mimo reflektora filmskih studija i mimo glamura koji se veže za njenu profesiju, lijepa Meryem Uzerli živi jedan sasvim običan život. Često putuje, izlazi i druži se s prijatljima. Na svom Instagram profilu ima preko četiri i po miliona pratitelja, te često dijeli stvari iz svog privatnog života.

Njene fanove iznenadila je činjenica da je Meryem odlučila da obriše sve ljude koje je pratila na ovoj društvenoj mreži uz čudno objašnjenje:

– Odlučila sam da prestanem sve pratiti na jedan duži period, iz razloga jer sam ja tu da podijelim svoje fotografije, video klipove, postavim  priče na ovu društvenu mrežu, da bi vas, moje pratitelje učinila sretnima. Sa svojim pravim prijateljima sam u svakodnevnom kontaktu. Volim vas. Usput, doći će jednom i taj dan kada ću pratiti samo svog budućeg muža.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti