Legendarni Jeff Bridges otkrio zašto 41 godinu voli jednu ženu

Piše: Redakcija

Related image

Legendarni glumac Jeff Bridges je gostujući kod Oprah Winfrey priznao kako se u svoju suprugu Susan Geston (64) zaljubio na prvi pogled. Vjenčali su se davne 1977., te imaju tri kćerke; Isabelle Annie (37), Jessicu Lily “Jessie” (35) i Haley Roselouise (32). Jeff je uvijek imao svesrdnu podršku svoje supruge kad je o snimanju filmova riječ, a proslavili su ga naročito naslovi; “Veliki Lebowski”, “Loše društvo” i “Kralj ribara”. Susan je karijeru gradila kao producentica. No, ono što je mnogo važnije u njihovom odnosu od posla, jeste da su uspjeli sačuvati ljubav i harmoniju u svom braku.

Image result for jeff bridges susan geston in new york

Susan i Jeff su se upoznali 1975.godine

– Upoznali smo se 1975. godine u Livingstonu, gdje je  Susan i živjela. Tu sam snimao vestern „Rancho Deluxe“. Očarala me čim sam je ugledao. Bila je jednostavno prekrasna. Ali nisam znao ništa o njoj, pitao sam se je li gošća u hotelu, sobarica, konobarica… Ni sam ne znam kako sam uspio skupiti hrabrost da je pozovem na spoj, ali taj prvi put me odbila – priznao je Jeff.

Na njegovu sreću sreli su se nekoliko dana kasnije, slučajno u lokalnom kafiću, gdje je Susan radila kao konobarica.

 – Plesali smo i to je bilo, čovječe. Bio sam zaljubljen preko ušiju – kaže raznježeno Bridges.

Ništa manje zaljubljen u svoju suprugu nije ni danas, 41 godinu nakon vjenčanja. Nedavno su snimljeni u New Yorku i izgledaju tako slatko zajedno. Jeff je svoju suprugu gledao tako zaljubljeno kao da su se tek sreli što je raznježilo i mnoge njegove fanove.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti