Heidi Klum: Drake mi je slao poruke, ali sam ga morala odbiti!

Piše: Redakcija

Srce Heidi Klum je osvojio Tom Kaulitz

Otkako se pojavila na modnoj sceni, Njemica Heidi Klum je bila san mnogih muškaraca. Njenom šarmu i ljepoti nije odolio ni američki reper Drake, naročito nakon njenog gostovanja kod Ellen DeGeneres u februaru, međutim, interes nije bio obostran, a to je Heidi priznala gostujući ponovo kod slavne voditeljice.

-Slao mi je poruke, ali moja reakcija je bila: „Izvini Drake, gubiš!“ Znate kako kažu, doslovno je sedmicu kasnio – kazala je veselim tonom Heidi.

Priznala je tada kako je nakon ove emisije upoznala svog sadašnjeg momka, njemačkog rokera Toma Kaulitza, pa je to zapravo bio razlog zbog čega sa reperskom i hip hop zvijezdom Drakeom nije izašla.

Nakon 16 sezona Heidi je napustila “Project Runway”

-Kontaktirao me sedmicu nakon što je emisija emitirana. Drake je nekako uspio doći do mog broja preko zajedničkog prijatelja. Međutim, nisam mu nikad odgovorila na poruku, jer sam upoznala ljubav svog života – priznala je Heidi.

Drake je pokušao doći do Heidi, ali bezuspješno, njemački roker je bio brži

Ellen je pitala Heidi i šta su razlozi zbog kojih je nakon 16 sezona odlučila napustiti “Project Runway”, koji joj je donio svjetsku slavu.

-Bilo mi je teško, jer je taj projekt bio moje dijete. Ne znam koliko znate, ali ja sam pomogla kreirati taj show, prodati ga mrežama, ustabiliti ga, ali nakon 16 godina, osjetila sam da je vrijeme da ova beba počne hodati sama – kaže Heidi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti