Model Christina Karlin-Craft: Pronađena mrtva u svom stanu

Piše: Redakcija
 

Bivša Playboy modelsica Christina Karlin-Craft pronađena je zadavljena u stanu u koji se nedavno uselila. Policija je pronašla njeno tijelu u srijedu, oko 21 h, u njenom krevetu u Ardmoru, piše britanski “Metro”.

Odmah je urađena autopsija, na osnovu koje je utvrđeno da je riječ o hladnokrvnom ubistvu.

Vlasti su potvrdile da je uzrok njene smrti “davljenje”, i saopštili da će se njena smrt istraživati kao ubistvo i da će uložiti sve napore da što prije pronađu počinioca ovog djela.

Komšije su dodali da se Christina, koja je najpoznatija po fotografisanju za magazin “Vanity Fair” i saradnji sa brendom “Victoria’s Secret”, uselila u ovaj stan prošle nedjelje.

View image on Twitter
I dok policija radi na ovom slučaju, izvori kažu da je bezbjednosna kamera snimila jednu mušku osobu koja je, navodno, pratila manekenku sve do samog ulaza u gradu. To se, kako je navedeno, desilo noć prije ubistva.

Prema prvim procjenama, pretpostavlja se da je počinilac djela pobjegao preko balkona.

Do sada je nejasno zašto se policija pojavila u stanu manekenke, odnosno ko ih je pozvao.

Nakon prvih vijesti o ubistvu, policija je saopštila da su dolazili u njen stan nekoliko dana prije ubistva zbog prijave pljačke. Navodno manekenki su nestali skupocjeni nakit i brendirane tašne.

Christina je rođena u New Yersiju, a osim modelinga bavila se dizajnom enterijera. Stan u kome je živjela i u kome je izvršeno ubistvo u vlasništvu je njenog momka.

Policija za sada nikoga nije uhapsila i istraga je još uvijek u toku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti