Dvadeset zlatnih godina Jägermeistera u BiH

Piše: Redakcija

U ugodnom ambijentu ljetnikovca „Radoblja“, prošle sedmice je, uz prisustvo prijatelja i poslovnih partnera, kompanija G3 Spiritis upriličila posebnu proslavu dvadesetog rođendana Jägermeistera u BiH. Rođendansko slavlje upotpunila je izvedba akrobatskog plesa skupine K-team, odlična svirka Lane Hamze & benda, te muzičko iznenađenje; nastup regionalno poznate zvijezde Željka Bebeka, koji su goste zadržali na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

– Želja nam je bila ovaj jubilej proslaviti s vama, jer smo zajedno, bocu po bocu, izgradili jedan od najprepoznatljivijih brendova u BiH – poručili su iz kompanije G3 Spirits.

Leonie Paris i Marijana Lovrić Galić

Marinko Lovrić

Rouven Nitsche

Gost iznenađenja bio je Željko Bebek

Bilježeći rast prodaje iz godine u godinu, Jägermeister izrastao je u jedan od najuspješnijih brendova u cijeloj zemlji. Premašivši prodaju u 2017. godini od 400.000 prodanih boca, Jägermeister je opravdao status jednog od najprodavanijih premium alkoholnih pića u BiH. Tajna uspjeha je u odličnom okusu mješavine 56 trava, korijenja i biljaka, ali i u inspirativnom, orginalnom i inovativnom komuniciranju s targetnom skupinom. Sponzorstva mnogih muzičkih festivala u zemlji, modna linija JMstreetshirts, projekti realizirani kroz društvene mreže, Image eventi u Sarajevu, Studentska olimpijada, promocije u barovima i klubovima praćene timom hostesa – Jägeretta i mnogi drugi projekti, pozicionirali su brend kao nezaobilazan i orginalan.

Ova godina posebna je zbog još jedne inovativnosti; promjene boje loga, koji će se prvi put predstaviti zvanično na iznenađenju koji sprema Jäger tim u Sarajevu 10. augusta.

„Sakupljajte uspomene, a ne stvari“ moto je Jäger tima koji se provukao i kroz ovu proslavu, te je učinio nezaboravnom za sve prisutne.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti