Promo

Reviderm mineralni make-up potražite u Maarlas Spa&Beauty centru

Kako svojim klijentima želi priuštiti samo vrhunsku njegu, ali i proizvode, Maarlas Spa&Beauty u svoju ponudu kozmetičkih usluga uvrstio je i Reviderm mineralni make-up koji predstavlja peti korak u individualnom pristupu kože, a gdje je Skin Peeler-kristalna mikrodermoabrazija s ultrazvukom osnova svih tretmana.

U sarajevskom Maarlas Spa&Beauty centru organizirana je promocija Reviderm mineralnog make up-a, kojim ovaj centar nadograđuje svoju vrhunsku i kvalitetnu dermokozmetičku uslugu. Tako će klijentice nakon tretmana s reviderm mikrodermoabrazijom i profesionalnom dermokozmetikom, od sada moći koristiti i Reviderm mineralni make-up koji ima višestruke dobrobiti za kožu. Jedna od njih je da Reviderm make-up možete koristiti odmah nakon mikrodermoabrazije i nećete naškoditi svojoj koži. Naprotiv, pospješit ćete njeno djejstvo.

Promociji ovog poznatog njemačkog kozmetičkog brenda, o čijem kvalitetu svjedoči 30-godišnja tradicija, prisustvovao je veliki broj zvanica, a sve dobrobiti Reviderm mineralnog make up-a gostima je objasnila Kristina Ukalović, vlasnica kompanije Kris Derma (zastupnik Reviderma za Hrvatsku) i direktorica Poliklinike Bagatin iz Zagreba.

Svoju prezentaciju gošća iz Hrvatske počela je riječima hvale za Maarlas Beauty&Spa, te vlasnicu Sulfetu Bešić-Joldo kazavši da za 14 godina, koliko se bavi ovim poslom, nije upoznala nekoga s tako potpunim pristupom klijentima i njihovim potrebama, te da je odmah znala da će odlično sarađivati. U sažetom izlaganju iznijela je i najveće dobrobiti Reviderm mineralnog make up-a i njegove linije „Skin Jewles“.

– Reviderm Skin Jewels make-up potpuno je nježan prema koži, mogu ga koristiti i osobe s problematičnom i osjetljivijom kožom, te se može nanositi i nakon tretmana za lice. Kombinacija ultra finih mikro čestica minerala i vrijednih sastojaka (poput dijamantne prašine), te uvažavanje individualne teksture svake kože rezultirali su linijom koja je „skin friendly“ ali ujedno daje i profesionalne rezultate prekrivanja. Visokovrijedni sastojci jačaju otpornost stanica kože, ublažavaju iritacije i smanjuju vidljivost bora na licu, te stvaraju besprijekoran ten – kaže Kristina.

Nakon zvaničnog dijela, dame su druženje nastavile uz piće i zakusku, ali i isprobavanje Reviderm kozmetike koja će, vjerujemo, postati sastavnim dijelom mnogih beauty torbica.