Bili smo na nezaboravnom pikniku Perutnine Ptuj

Piše: Lejla Bejdic

Novinari i predstavnici kompanije

Povodom 10 godina od pokretanja fabrike u Brezi, kao i uspješne saradnje sa medijskim kućama u našoj zemlji, 29. i 30. juna 2018. godine, kompanija Perutnina Ptuj upriličila je druženje i piknik za novinare. U ugodnom ambijentu Eko sela Boračkog jezera novinari i predstavnici kompanije uživali su u raznovrsnim turističkim sadržajima Eko sela Boračko jezero. Takmičenje u kuhanju (priprema jela po izboru organizatora), gdje su se gosti podijelili u grupe i timskim radom kuhali najbolje delicije, te rafting na Neretvi, učinili su dvodnevno putovanje nezaboravnim. Rafting, kao jedan poseban  doživljaj, pun zabave, adrenalina i mnogo smijeha pružio je jedinstveno iskustvo kojeg ćemo se uvijek rado sjećati. Bila je ovo prilika da se vođa marketinga Almir Hodžić zahvali novinarima na dugogodišnjoj saradnji.

Ljetna sezona nam je stigla, a uz nju i planiranje godišnjih odmora. Ako još uvijek niste odlučili gdje biste mogli provesti odmor, a želite čist i svjež zrak, prirodu koja oduzima dah, ukusnu hranu, preporučujemo Eko selo Boračko jezero.

U prilogu možete pogledati fotografije s novinarskog druženja:

Takmičenje u kuhanju

Almir Hodžić u kuharskom takmičenju

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti