Ljeto u Carter’s-u osvaja na prvi pogled

Piše: Redakcija

Krajem 2016.godine u centru Sarajeva, u ulici Čemaluša 4, otvorena je  prva specijalizirana “Carter’s” trgovina. Riječ je o renomiranom američkom brendu koji je na svjetskom tržištu prisutan duže od 150 godina. Kontinuiranim ulaganjem u kvalitet “Carter’s” je obezbijedio lojalnost i prepoznatljivost u svim krajevima svijeta. Ono što “Carter’s” čini svjetski priznatim brendom jesu praktičnost, udobnost, bogatstvo boja i kvalitet. Svaki komad odjeće pažljivo je osmišljen, vodeći računa o tome da odijevanje bude jednostavno za roditelje, a izuzetno udobno za djecu i bebe.

Nakon živopisne prethodne kolekcije, još više će vas razveseliti njihova ljetna kolekcija, koja osvaja na prvi pogled. Tacnu lokaciju trgovine  pogledajte na  mapi.

Pogledajte dio ljetne ponude:

Pratite nas i na: www.facebook.com/CartersSarajevo/

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti