Posjetitelji sarajevske žičare Sony Xperia mobitelima zabilježili ljepotu života

Piše: Redakcija

Prošlog vikenda održana je neobična promocija u organizaciji kompanija Comtrade d.o.o. i BH Telecom. Posjetitelji sarajevske žičare imali su priliku uživati u neobičnoj promociji Sony Xperia mobitela uz koju su se zabavili i upotpunili svoj ugođaj. BH Telecom i Comtrade potrudili su se da na drugačiji način predstave Sony Xperia L1 i Sony Xperia XA2 mobitele, te da zainteresiranima omoguće da iz prve ruke dožive ove smartphone uređaje vrhunskih performansi koji se izdvajaju po izuzetnom kvalitetu kamere.

Kako bi korisničko iskustvo bilo potpuno, sve one koji su napravili fotografije tokom vožnje žičarom na odlasku je dočekala njihova izrađena fotografija u brendiranom ramu, kao uspomena na jedno lijepo druženje.

– Sigurni smo da smo ovim druženjem i promocijom svim građanima koji su posjetili sarajevsku žičaru, pružili priliku da se uvjere u kvalitet aktuelnih Sony Xperia mobitela iz ponude BH Telecoma i pomogli im pri izboru i donošenju odluke o izboru svog novog pametnog telefona – kaže Ema Delalić, marketing koordinatorica kompanije Comtrade distribution d.o.o, koja je ovlašteni distributer Sony mobilnih telefona za BiH.

Organizatori su za one koji žele nešto više od cijele akcije organizirali i nagradni konkurs u kojem mogu učestvovati ukoliko svoje fotografije svi posjetioci postave na društvene mreže uz slijedeće oznake – #uslikajteljepotuzivota #SonyXperia #BHTelecom #moja prica i možda baš budu sretnici koji će osvojiti jedan od tri mobilna uređaja i druge nagrade. Više detalja o akciji na zvaničnoj Facebook stranici kompanije BH Telecom.

Izražavajući zadovoljstvo što su građani i građanke Sarajeva uživali u ovom druženju, PR menadžerica BH Telecoma, Nađa Lutvikadić-Fočo, istakla je da su novi Sony Xperia mobiteli u ponudi BH Telecoma dostupni za samo jednu marku na NoLimit paketima.

– Za svojih dva miliona korisnika u BH Mobile mreži, omogućili smo najpovoljniju ponudu mobitela na rate za jednogodišnje i dvogodišnje ugovore. Sony Xperia i BH Telecom su danas ispričali jednu lijepu porodičnu priču koja ujedno i promovira novi slogan BH Telecoma #mojaprica – poručila je Lutvikadić-Fočo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti