Upriličena zabava kozmetike Afrodita: Tropski mig suncu s novom Tropical Marmeladom

Piše: Redakcija

Kozmetika Afrodita je pozdravila ljeto, predstavljajući novi hit – Tropical Marmeladu sa zaštitnim faktorom 10. Prava tropska avantura  upriličena je sinoć u Sarajevu, a predstavnici medija, beauty  influencerice i poslovni partneri su imali mogućnost da uživaju u  predivnom ambijentu terase koja gleda na grad.

Svi prisutni su u Afroditinim kutcima istraživali zanimljivosti o novom ljetnom hitu te došli do spoznaje, da ga odlikuju samo vrhunski i potpuno prirodni sastojci, koje su mogli vidjeti i isprobati.

Kozmetika Afrodita je nadahnuće za novi ljetni hit potražila na putovanju svjetskim krajevima iz snova, gdje je pomno odabrala prirodne njegujuće sastojke: ekološko kokosovo ulje s Filipina, dragocjeni karite maslac iz Afrike, te ekološki kakao maslac iz Perua i Dominikanske republike. Nova Tropical Marmelada, sa zaštitnim faktorom 10,  omogućava bezbrižno uživanje na suncu, pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim tropskim notama.

Uz najavu ove marmelade Judita Železnik, voditeljica marketinga Kozmetika Afrodite, podsjetila je sve prisutne o postojećim ljetnim SUN CARE proizvodima za bezbrižno uživanje u ljetnim danima.

Opušteno druženje se nastavilo u Afroditinom tropskom vrtu uz koktele u kokosovim orasima u atmosferi prave tropske ljetne egzotike, obavijene mirisima ali i okusima kokosa. Kozmetika Afrodita je ponovno očarala i najavila nezaboravno ljeto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti