Njegujte prirodan i zdrav izgled uz Chanel Les Beiges

Piše: Redakcija

LES BEIGES – BLISTAVI VIŠEBOJNI PUDER ZA ZDRAV IZGLED

Sadrži kombinaciju univerzalnih boja za posvjetljavanje tona kože, naglašavanje obraza i stvaranje dojma svijetlog i prirodnog zdravog izgleda kao nakon dana provedenog na otvorenom u prirodi. Raspon boja sadrži bež tonove različitih intenziteta, kojima su pridružene blage ružičaste i narandžaste nijanse za življe varijacije na obrazima. Posebno ugodna formula obogaćena je shea maslacem i pčelinjim voskom.

CHANEL LES BEIGES PROZRAČNA BOJA U STICKU ZA ZDRAV IZGLED

Svježa i baršunasta, oblikuje i naglašava jagodice s malo boje za prirodno zdrav izgled. Nanošenje je jednostavno, jer se lake razmazuje prstima. Jednostavno povucite stickom po obrazima, potom prstima stopite laganu i podatnu teksturu. Pouzdana je; nemoguće je pogriješiti. Kremasta tekstura lagano klizi po koži, topi se i lako se stapa, kako bi se postigao svjež, blistav i prozračan rezultat. Što je više nanosite, to je boja intenzivnija. Nikada rumenilo nije izgledalo tako jednostavno i lako.

CHANEL LES BEIGES PALETA SJENILA ZA OČI ZA PRIRODAN ZDRAV IZGLED

Za obasjane oči, CHANEL je pažljivo izabrao dva nova sklada nijansi, a svaki se sastoji od pet svijetlih do tamnih, mat i satenskih sjenila. Najsvjetlija nijansa obasjava oči. Nanosi se na cijeli kapak, samostalno ili kao podloga ispod druge boje, za svijetao prirodni rezultat make u-pa. Može se miješati s tamnijim nijansama uz rub trepavica za intenzivnije oči s naglašenijim kontrastom. Tamnije nijanse podcrtavaju konturu oka kako bi diskretno proširile oči. Zahvaljujući njihovoj formuli koja odražava svjetlost, boja ostaje prirodna, blistava i ujednačena cijeli dan, bez mrlja.

CHANEL LES BEIGES BALZAM ZA USNE ZDRAVOG IZGLEDA

Razvijen s istim ciljem, da pruži ugodnost i slobodu, LES BEIGES Balzam za usne zdravog izgleda pruža prozračni rezultat make up-a. Tokom cijele godine, bez obzira na godišnje doba, hidratizira i oživljava prirodnu boju usana za svijetao, prirodan i prozračan završni rezultat. Sastoji se od omekšavajućih ulja, pruža snažnu hidrataciju za savršeno popunjene usne koje su zaštićene od suhoće.

CHANEL PROZRAČNA TONIRANA HIDRATANTNA KREMA ZA ZDRAV IZGLED SPF 30/PA+ +

Prozirni tečni puder za ujednačen izgled, prirodno naglašava kožu blistavim sjajem. Njena iznimno fina i svilenkasta tekstura trenutačno se razmazuje na koži i stvara nevidljivo prirodni rezultat sa satenastim završnim djelovanjem.

Pročitajte još