Održana druga Sarajevska rolerijada: Velika porodična zabava na točkićima

Piše: Redakcija

Povodom Dana općine Centar, u Sarajevu je održana porodična manifestacija 2. sarajevska rolerijada, čiji je organizator ”Klub sporta Fit & Fun“.

Ovogodišnja porodična zabava na točkićima okupila veliki broj ljubitelja rola svih uzrasta, od najmlađih, do onih starijih.

Marijana Podrug-Arapović, menadžerica ovog projekta, kazala je za Avaz da je 2. rolerijada okupila blizu 400 učesnika iz naše zemlje, ali i regije.

– Prezadovoljni smo kako je sve završeno. U odnosu na prošlu godinu, imamo dosta više učesnika. Ovom manifestacijom populariziramo ovaj sport. Primijetili smo da su na točkićima bili i mnogi takmičari, učesnici naše prve rolerijade – kazala je Podrug-Arapović.

Nakon održanih 12 utrka u različitim kategorijama, najbržim i najspretnijim dodijeljene su vrijedne nagrade, a organizatori su odlučili i da nagrade najmlađeg, odnosno najstarijeg učesnika.

Foto: A. Kuburović

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti