Maturanti: Pošaljite nam svoje najbolje fotografije, spremamo vam iznenađenje

Piše: Redakcija

Svaka mlada osoba posjeduje dar i mogućnost za društvo, za porodicu, te za zajednicu. U današnjem vremenu nije lako pronaći svoj put do sreće i ostvariti svoje potencijale. Neki se nadaju sreći u budućnost, sreći negdje izvan svoje domovine, neki… Trajno ostaje otvoreno pitanje, gdje je ta sreća, gdje je smisao vlastitog života. Nalazite se na pragu ulaza u svijet odraslih, a s druge strane vrata očekuje vas neko potpuno novo iskustvo, život kakvog do sada još niste iskusili.

Redakcija magazina Azra odlučila je da vam ove godine priredi jedno iznenađenje.

Šaljite nam svoje originalne fotografije s maturske večeri, najbolje fotografije ćemo pomno gledati i analizirati, te najbolje objaviti u našem printanom izdanju, a potom vas i darovati. Sve što je potrebno jeste da izaberete jednu ili dvije fotografije i pošaljete ih na [email protected].

Napišete svoje ime i prezime, broj telefona, grad iz kojeg dolazite, te koju srednju školu zavšavate. Vaše fotografije ćemo objaviti u broju koji će izaći 23. 05. 2018. godine.

Sretno!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti