Dior: Biraj luksuz ovog ljeta

Piše: Redakcija

J’adore In Joy

Miris J’adore In Joy istovremeno je svjež, slatkast i slan. On je toliko slojevit da izaziva cijeli niz emocija, od nježnosti, preko divljenja, do čiste sreće. On je oda cvijeću i njegov su temelj legendarni pupoljci koje Dior često koristi u svojim mirisnim kompozicijama. J’adore In Joy očarat će vas notama Sambac Jasmina (arapskog jasmina), nerolija i tuberoze, no njegova je najdominantnija nota Ylang Ylang, zavodljiv cvijet, koji priziva senzualnost, erotičnost i putenost. Bočica ostaje u svom izvornom obliku, ali je ovog puta u nježnim tonovima zlatne ružičaste.

Dior Addict Lacquer Plump

Dior Addict proizvodi za usne uvijek se traže. Najnoviji izum: lip-tinta s plumping djelovanjem. Tinta usnama daje intenzivnu boju, dok im istovremeno daje punoću. Addict Lacquer Plump dostupan je u nevjerovatnih šesnaest različitih boja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti