Osvježite kosu uz novu liniju brenda Le Petit Marseillais

Piše: Redakcija

Često imate problema s kosom? Mislite da bi vam prijala detoksikacija? Na policama obližnje trgovine možete pronaći najnoviju liniju za kosu koju je predstavio popularni brend “Le Petit Marseillais”. Nova linija za kosu pomoći će vam da svoju kosu osvježite od korijena do vrha kose.

“Le Petit Marseillais” je iz srca prirode izabrao dva autentična sastojka; listove verbene i čaja, te stvorio liniju proizvoda za svježinu i detoksikaciju. Uz “Le Petit Marseillais” vaši problemi s kosom će jednostavno, brzo nestati, a uz sve to ćete zavoljeti miris i svježinu koju će vam pružiti.

Popularni brend “Le Petit Marseillais” rođen je u Provansi, čuvenoj regiji u južnoj Francuskoj, poznatoj po prekrasnim pejzažima i bogatstvu plodova prirode vrhunske kvalitete. Upravo takve, bogate i prirodne sastojke sadrži i “Le Petit Marseillais”.

Jedinstveni logo brenda predstavlja malog zamišljenog mornara, koji sjedi u luci i posmatra zalazak sunca i dolazak brodova. Sam logo je baziran na francuskoj baštini, oslikavajući bezbrižnost djetinjstva. U svakodnevnici, “Le Petit Marseillais” njeguje vrijednosti koje dobivaju na značaju, te naš život čine ljepšim. Magija koja čini “Le Petit Marseillais” proizvode tako izvrsnim krije se u poznavanju starih francuskih receptura koje kosu i kožu čine neodoljivim.

Behar od stabla narandže, listovi čaja i verbene, umirujući cvjetovi lavande, ljekovito bademovo ulje, okrepljujuća kamilica ili maslinovo ulje, mnogo antioksidanasa, samo su neki od prirodnih sastojaka proizvoda ovog brenda.

Uzimajući samo najbolje iz sastojaka, “Le Petit Marseillais” nudi osvježavajući bijeg u samo srce Provanse, na suncem okupana polja lavande, milovana blagim povjetarcem koji nosi miris mora. Proizvode “Le Petit Marseillais” karakteriziraju posebno izabrani prirodni sastojci. Za svaku komponentu se posebno bira dobavljač koji vodi računa o tome gdje i kako se beru proizvodi te ko je izvršilac.

Pročitajte još