Tradicionalno druženje novinara u Coloseum Clubu:

Piše: Redakcija

U Coloseum Clubu u Sarajevu održano je već tradicionalno druženje sa predstavnicima medija pod nazivom »U susret proljeću«.

Coloseum Club godinama organizuje opuštena druženja za novinare i time njeguje uspostavljene odnose sa predstavnicima medija, koji su velikim dijelom doprinjeli da upravo Coloseum Club, već više od 15 godina, ostane jedno od najomiljenijih mjesta za izlazak u gradu. Uz proljetni ručak, koji je pripremio vrhunski kulinarski sektor Coloseuma, odigrana je i nagradna igra u kojoj su učestvovali svi predstavnici medija, a najsretniji od njih je dobio je vrijednu nagradu, ručni sat marke Laurens. Kompanija prijatelj druženja, Catrice, pobrinula se da svi prisutni dobiju prigodne poklone. U opuštenoj atmosferi, novinari su proveli ugodno martovsko poslijepodne.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti