Mini A za male šminkerice

Piše: Redakcija

U svijetu stalnih promjena dječja moda se razvija jednakom brzinom kao i ona za odrasle. Djeca i adolescenti jednostavno žele kvalitetne i moderne odjevne kombinacije. Toga je svjesna i Alma Musliović, vlasnica bh. agencije „NovamaS“, koja je prošle sedmice u parku Hastahana u Sarajevu upriličila modnu reviju “NovamaS Kids Fashion Day”, na kojoj je predstavila osmu po redu kolekciju “Design by A”, pod nazivom „Mini A“.

Nova kolekcija je oduševila naročito djevojčice koje vole vesele dezene i ugodne materijale. Sastoji se od šest različitih modela za djevojčice uzrasta od pet do deset godina. Ovime je „NovamaS“uspješno počela i novu sezonu, a također i upis malih manekena koji traje kroz cijelu godinu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti