Predstavljena nova Deichmann kolekcija by Milica Pavlović

Piše: Redakcija

Deichmann nas svojom novom kolekcijom za jesen/zimu 2019. uvodi u posve drugačiju dimenziju – sjajne modele ovo carstvo obuće i asesoara predstavilo je u Sarajevu, u Alta Shopping Centeru, a sve pod palicom prve brend ambasadorice za BiH i Srbiju, Milice Pavlović.

Milicina prva kolekcija prožeta je šarolikim dizajnom, ženstvenošću, slobodnim duhom i ležernošću nudeći rješenje za različite prilike. Saradnja s popularnom srbijanskom pjevačicom rezultirala je sa 16 modela koji će zadovoljiti istančane ukuse sljedbenika modnih trendova.

Izazovima svakodnevice i poslovnih prilika spremne su odgovoriti elegantne salonke i gležnjače, hladnim jesenjim i zimskim danima veliki izbor čizama različitih boja i dezena, dok se trendi sneakersice mogu kombinirati s različitim outfitima neovisno o sezoni. Jesenji trendovi jednako su efektni i neodoljivi, puni noviteta, hrabrog dizajna, detalja poput bisera i nitni, prirodne kože, animal printa i mnogo ljubavi i strasti za modom u svakom njenom obliku.

Sve to publika je mogla vidjeti na upriličenoj reviji koju su nosili atraktivni modeli.

– Cijeli Deichmannov tim je sjajan. Veoma mi se dopadaju svi ti ljudi, jer imaju fenomenalnu energiju i tačno znaju šta žele, a šta ne žele. I sama se time vodim – znam savršeno šta želim, šta ne želim, šta mogu, šta ne mogu. Drago mi je da je jedan takav svjetski brend odabrao baš mene kao ambasadora za Srbiju i BiH. Sigurna sam da smo napravili fantastičan potez. Uveliko svi modeli šetaju Srbijom, a sada i BiH.

U impresivnoj reviji uživalo je više od 50 predstavnika medija, novinara, urednika, blogera i influencera.

Novi modeli kolekcije jesen/zima 2019. dostupni su u Deichmann trgovinama širom BiH.

U nastavku pogledajte fotografije: 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti