Le Petit Marseillais smo probali i mi i više ne možemo bez njega

Piše: Redakcija

Prvi radni dan nakon nezaboravnog ljetnog odmora je preda mnom. Naslućujem kakve me obaveze čekaju, radujem se, ali ipak nostalgija za koktelom pod malenom palmom čini svoje. Znam, proći će, već nakon prvog sata i prvog dogovorenog intervjua. Na radnom stolu je sve kako sam i ostavila, osim poklon-paketa. Na licu je osmijeh, osjetim. Prvi radni dan i poklon. Nema mjesta nostalgiji, ponedjeljak nije mogao bolje početi.

Adresiran je na mene, s potpisom „Le Petit Marseillais“, brenda čije proizvode već duže vremena koristim. Tri bočice, originalnog dizajna, neodoljivih mirisa čekaju da se probaju. Biram onu sa svojim omiljenim mirirsom – od karite putera i slatkog badema, mada, pažnju mi golicaju i mira ne daju ni one s arganovim uljem i cvijetom narandže, te uljem kajsije i bijelim ljiljanom.

S nestrpljenjem čekam kraj radnog dana i udobnost vlastite kupaonice, da probam prvu bočicu, a onda i ostale dvije. Znam, bit će spas u zadnji čas za moju nepažljivo sunčanu kožu, koja ne samo da je preplanula, već pokazuje i prve znakove blagih opekotina. Nakon tuširanja dovoljno je samo nanijeti sprej s neposredne udaljenosti, srednje je gustoće, lako se razmazuje, koža ga vrlo brzo i potpuno upija, tako da ne ostavlja masne tragove na odjeći. Miris je intenzivan, a sam sprej postojan, te se na koži zadržava duže vremena. Na prvi dodir s kožom imate utisak kao da ste nanijeli puter za tijelo. Ovim sprejem dobila sam upravo ono što sam željela. Hidratacija koju pruža je izvrsna! Uvijek obraćam pažnju šta nanosim na kožu, pa mi je, prije svega, bilo bitno da je sprej Ph neutralan i dermatološki testiran. Nije potrebno imati probleme s kožom da biste ga koristili, a zbog praktičnosti boce naći ćete mu mjesto u svakoj vašoj torbi i osvježiti se kad osjetite da vam je to potrebno. Vi ga, vjerovatno, nećete pronaći na radnom stolu, ali u „dm“ i „cm“ prodavnicama širom BiH hoćete sigurno. Preporuku za kupovinu, definitivno, imate!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti