Počinje snimanje nove sezone serijala “Ženske priče sa Amrom Džeko”

Piše: Redakcija

Danas je u Sarajevu zvanično počelo snimanje nastavka televizijskog serijala “Ženske priče sa Amrom Džeko”, koji će se emitirati krajem septembra na programu Federalne televizije. Povodom početka snimanja upriličeno je druženje sa medijama na kojem su prezentirani detalji u vezi nove sezone serijala.

U ovoj sezoni fokus je na inspirativnim ženskim pričama, koje svojom snagom i kreativnošću zaslužuju posebno mjesto. Jednostavnost i nesebičnost glavnih proganostica će zasigurno biti inspiracija za gledateljice širom Bosne i Hercegovine. Posebno mjesto u ovoj sezoni zauzet će i priče o malim herojima, prijevremeno rođenim bebama.

– Danas počinjemo snimanje nove sezone i ovo je jedinstvena prilika da vas pozovem da nas pratite i podržite izuzetne žene koje nesebično poklanjaju svoje priče svima nama. Ove godine ispričat ćemo priče o prijevremeno rođenim bebama, te o podršci koja im je potrebna da bi one bile zdrave i snažne. To je iskrena i istinska ljubav koju poklanjano budućim generacijama. Zato je, prepoznavši potrebu jedne od najranjivijih društvenih skupina u Bosni i Hercegovini, “Coca-Cola” sa svojom prirodnom izvorskom vodom “Olimpija” pokrenula projekt Podržimo život beba rođenih prije 37. sedmice, tokom kojeg će u saradnji s prijateljima projekta omogućiti kupovinu medicinskih aparata i opreme za njegu prijevremeno rođenih beba regionalnim kliničkim centrima u BiH. Odmah po dolasku na svijet za sve prijevremeno rođene bebe počinje borba za svaki novi udisaj zraka, za svaki novi gram koji za njih znači opstanak. A mi odrasli možemo puno više nego što mislimo, možemo uvijek donijeti pravu odluku i podržati naše male heroje.  Izuzetno smo sretni što  je voda Olimpija stavila fokus na podršku prijevremeno rođenim bebama i što ćemo i mi dati svoj doprinos. Jer to su naše bebe i ponosne smo na njih – rekla je Amra.                                                                                                               

 

Pročitajte još