Firma Gema otvorila prvu Superdry prodavnicu u Sarajevu: Stigao je jedan od najinteresantnijih brendova na tržištu

Piše: Redakcija


Zahvaljujući firmi Gema, Bosna i Hercegovina je dobila prodajno mjesto još jednog svjetskog brenda. Naime, oni su Sarajevo City Centru, na 2. spratu, otvorili Superdry prodavnicu.

– Zadovoljstvo nam je što smo jedini na ovim prostorima koji smo, na veliku radost naših kupaca, otvorili prodavnicu Superdry – saopštili su iz Geme.


 
Riječ je o dobro poznatom, savremenom brendu koji se zasniva na visokokvalitenim proizvodima koji spajaju starinsku američku i japansku grafiku s britanskim stilom. Superdry proizvodi se odlikuju kvalitetnim tkaninama, autentičnim vintage i jedinstvenim detaljima, vodećom svjetskom rukom crtanom grafikom i prilagođenim ukrasima s različitim stilovima. Takva posebnost stekla je ekskluzivnu privlačnost brenda kao i međunarodnu slavu.
 
Naime, Superdry je brend koji je prisutan diljem svijeta, te ima 515 prodajnih mjesta u 46 zemalja, a superdry.com stranica omogućava sigurnu prodaju u preko 100 zemalja. Sve to objašnjava činjenicu da je ovaj brend jedan od najinteresantnijih na svjetskom tržištu. U prilog tome svakako govore i brojni ljudi koji su prisustvovali otvaranju Superdry prodavnice u Sarajevu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti