Uskoro u Sarajevu jedinstveni događaj: Seminar o sreći

Piše: Redakcija

Čudno je kako je za sreću potrebno tako malo, a još je čudnije da nam to malo upravo nedostaje, rekao je svojevremeno Ivo Andrić. Šta je to tako malo, kako naučiti biti sretan, kako ovladati vještinama sreće, i tako svoj život učiniti ljepšim, produktivnijim i ispunjenijim na svim poljima, imate priliku naučiti na Seminaru o sreći, koji će biti upriličen 20. marta u hotelu “Evropa” u Sarajevu, s početkom u 10 sati.

Šta ćete još naučiti na seminaru:

  • Upoznat ćete se s navikama sretnih ljudi, koje ćete i sami moći da primjenjujete
  • Naučit ćete da napravite prioritete i uspješno žonglirate između obaveza i vremena za sebe
  • Saznat ćete kako promijeniti štetne, a steći korisne navike
  • Dobit ćete upute gdje da tražite sreću

Vaša voditeljica je dr. sc. Vahida Djedović, psihoterapeutkinja, koja je kroz svoje petnaestogodišnje iskustvo sakupljala i izučavala navike sretnih ljudi. Osim naučno-istraživačkog rada i psihoterapije, Vahida piše kolumne i knjige o psihologiji pozitivnog mišljenja.

Priliku da na poklon dobiju ulaznice za seminar u vrijednosti od 100 maraka dobit će naših pet čitatelja. Kako? 

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: SREĆA. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Imena sretnih dobitnika objavljujemo na portalu 18.03. 2019. (ponedjeljak) u 12.00 sati. 

Više o seminaru čitajte ovdje

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti