Proslavite Valentinovo uz vibraciju snažnih poruka koje donosi nakit Oxette

Piše: Redakcija

 

Još uvijek ste u dilemi šta ćete povodom Dana zaljubljenih pokloniti voljenoj osobi, bližnjima ili čak sami sebi?  Oxette nakit je svakako poklon koji nikada ne izlazi iz mode. Naime, sigurno je da će se svaka žena oduševiti novim komadom nakita, dok, kada su muškarci u pitanju, ne možete pogriješiti ukoliko izaberete sat. 

Podsjetimo, Oxette je brend koji u svojoj ponudi ima nakit, satove i asesoare koji su dizajnirani tako da drže ravnotežu između globalnih modnih trendova i umjetnosti. Sve to podrazumijeva moderan i unikatan dizajn, koji je u savršenom balansu sa cijenom i kvalitetom, a sve ovo je rezultat dugogodišnjeg poslovanja ovog grčkog brenda. Samo ime ovog brenda simbolizira snagu i jačinu, ali i to da su proizvodi namijenjeni nezavisnim i modernim ženama koje vole modu i koriste je da pokažu svoju ličnost i stav. 

Iz Oxette-a su izdvojili samo mali dio fenomenalne kolekcije, a u ovoj sedmici su najavili mnogobrojna iznenađenja u vidu dolaska nove kolekcije, ali i atraktivnog sniženja povodom 14. februara. Pogledajte samo neke od proizvoda iz aktuelne ponude, a njihove poslovnice možete naći u  BBI ili SCC Centru u Sarajevu, te se sami uvjeriti u  kvalitet i ponudu. 

Narukvica koja podsjeća na karike lanca odličan je simbol vječne povezanosti s voljenom osobom. 

Ručnim satom pokažite da mislite na njega svake minute

Ogrlica s privjeskom srca je pravi simbol ljubavi. Ogrlica može biti veoma značajan dar. Ona predstavlja snažnu vezu između dvoje ljudi i želju za jačanjem ljubavnog odnosa.

Smisao ovakve narukvice je u tome što je možete nadograđivati  raznim privjescima koji simboliziraju važne trenutke i stvaraju zbirku uspomena. Privjesci postaju amajlije koje štite od zla i negativnih utjecaja, pa ćete tako osigurati i sreću svoje veze.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti