Nezaboravni event u Sarajevu: Pepsi ponovo u BiH

Piše: Redakcija

Sinoć je kompanija „Marbo“, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije „PepsiCo“, upriličila je ekskluzivni događaj u hotelu „Courtyard by Mariott“, te na taj način najavila povratak velikog globalnog brenda „Pepsi“ na BiH tržište. Portofoliju kompanije Marbo d.o.o., koji čine brendovi Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud, kao i ovsena kaša Quaker, sada im je pridružena i distribucija  najvećih globalnih brendova u segmentu bezalkoholnih pića „Pepsi“, „Mirinda“, „Pepsi Black“, „7Up“ i „Lipton“.

Zahvaljujući kompaniji „Marbo“, ovi proizvodi će viti dostupni u našoj zemlji po istim standardima kao i na najvećim svjetskim tržištima.

– Kao dio multinacionalne kompanije bit ćemo u mogućnosti da primjenimo najbolja iskustva sa mnogobrojnih svjetskih tržišta kako bi ovi brendovi imali priliku da postignu dinamičan rast – kazao je Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo.

Događaju su prisustvovale brojne zvanice iz poslovnog i javnog života.

Foto: Mevludin Kadrić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti