Vjerujte Neutrogena formuli

Piše: Redakcija

Neutrogena Deep Moisture linija s jedinstvenom norveškom formulom je specifičan proizvod jer drži kožu hidratiziranom, kao najbrže moguće rješenje za probleme sa suhom i osjetljivom kožom. Upravo zbog te činjenice milioni ljudi ostaju vjerni ovoj liniji proizvoda.

Losion za tijelo Neutrogena® s norveškom formulom Deep Moisture prodire duboko, čak kroz deset slojeva ćelija kože, hidratizira je te čini mekšom i nježnijom. Neutrogena® s norveškom formulom Deep Moisture losion djeluje odmah pri nanošenju, čineći kožu primjetno mekšom i blistavijom, a prikladan je za svakodnevno korištenje. Ovaj losion za suhu i osjetljivu kožu, kao i balzam za tijelo, djeluje 24 sata, obnavljajući prirodnu vlažnost kože.

Dermatolozi širom svijeta preporučuju Neutrogenu®, a u brojnim kliničkim ispitivanjima dokazano je da su upravo proizvodi robne marke Neutrogena® vrlo efikasni u njezi i hidrataciji kože.

Možete se potpuno pouzdati u Neutrogena® s norveškom formulom, Deep Moisture liniju za njegu tijela, a vrijeme koje ste do sad trošili na isprobavanje raznih krema, tražeći najbolju, iskoristite za druge stvari.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti