Azra Home: Pretvorite dom u čarobnu bajku

Piše: Redakcija

Ovo je vrijeme u godini kada smo okruženi radostima, magičnim trenucima i mirisima sreće. Kada zaboravljamo rutinu i uživamo u opuštanju na savršenoj sofi, gledanju filma, odmoru s najdražima ili se prepuštamo nezaboravnoj igri s djecom na tepihu.

Ugodno okruženje učinit će ljepšim trenutke sreće i dom pretvoriti u najzanimljiviju bajku. Kroz ekskluzivnu kolekciju GLAMROCK i Metropolis, osjetit ćete sav sjaj magije glamuroznog KARE namještaja, dodatne opreme i rasvjetnih tijela. Oni su i dokaz kvalitete mode za kuću nemačkog brenda koji baštini skoro 40 godina stručnosti.

S luksuznim materijalima i svjetlucavim površinama, GLAMROCK kolekcija će vaš prostor uvećati i biti savršeni izbor za glamuroznu i svečanu atmosferu doma. Ovaj trend uređenja sadrži opsežne elemente zlata i mesinga, u kombinaciji s diskretnim grand hotel glamurom koji osigurava da ambijent odiše pravom dozom svjetlucanja. Kombinira dizajn namještaja iz perioda od pedesetih do sedamdesetih godina, s matiranim odrazima konzolnih stolova i bočnih ploča, dubokim baršunastim naslonjačima, retro sofama i podnožjima od pleksiglasa prekrivenih sintetičkim krznom.

Senzualna atmosfera luksuza stvara izvanredan osjećaj za plemenit stil. Ako se odlučite za svijet zlata, sjaja i glamura, mogli biste u tom slučaju mijenjati praznične kliše boje u glamuroznije i toplije nijanse zlata, srebra, braon i bež. Atmosferu dodatno oplemenite sa što većim brojem svijeća, dodataka koji odišu motivima od zlata, svečanim lusterima i krznom.

Ako u vašem domu prevladavaju tople boje, najbolje je da iz nove KARE Elements kolekcije namještaja birate rustikalne, zemljane ukrase, te da se držite zelenila, zlata i

braon boja. Glamrock zlato i neki crveni naglašeni ukrasi mogu biti vaš stil, ako preferirate glamur Las Vegasa, dok će ledeno bijela i srbrena kombinacija odgovarati prostorima u kojima dominira sivi sjajni namještaj elegantnog i čistog dizajna sa mnogo ogledala i šarenih lustera poput stila KARE Metropolis kolekcije. Fokusirajte se na boje koje imate u svom domu tokom cijele godine i izaberite najbolje komplementarne detalje koji će probuditi u vama istinski praznični osjećaj. Ako ste ljubitelj tamnocrvenog i plavog baršuna, mogli biste isprobati svijetlo i šareno svečano drvo KARE-a s nevjerovatnim zlatnim naglascima i primamljivim bojama. Neka praznična sezona počne.

KARE SARAJEVO: Importane Centar, Zmaja od Bosne 7, Sarajevo 71000, BiH

Tel: +987 33 590 532; Email: [email protected]

Facebook: Kare – Sarajevo; www.kare-sarajevo.ba

Pročitajte još