Nova Nike Tech Pack kolekcija stigla u BiH

Piše: Redakcija

Brojni ljubitelji  brenda Nike i ove sezone moći će da uživaju u sportskoj odeći iz nove kolekcije “Tech Pack”,  koja je stigla i u Bosnu i Hercegovinu. Glavne karakteristike koje ovu kolekciju čine toliko posebnom su inovativni i ekspresivni materijali koji se prilagođavaju tijelu i olakšavaju pokrete tokom svakodnevnih aktivnosti. 

U kolekciji su dostupni inovativni modeli jakni, trenerki, kao i opreme za trening, modeli koji  svojim karakteristikama i jedinstvenim siluetama već sada dominiraju sportskom, ali i modnom scenom. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i tkanini koja je korištena u izradi nove kolekcije, odjeća je napravljena od materijala da štiti od vjetra, ali i olakšava koži da diše.

Novu kolekciju možete pronaći u Nike shopu u Sarajevo City Centru. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti