essence i Catrice noviteti u svijetu kozmetike

Piše: Redakcija

essence To glam to give a damn paleta za oči i lice

Nakon minimalnog make up look koji je bio naš omiljeni izbor tokom toplih ljetnih dana, jesen nas unutar kozmetičke torbice okreće bogatim kremastim i puderastim teksturama te raskošnim bojama dragog kamenja koje će stvoriti bezbroj novih make up lookova i uz malo kreativnosti i igre svaki dan kreirati novi look. 

Nova essence To glam to give a damn paleta za oči i lice u super cool dizajnu je pravi multitalent: svaka paleta sadrži mat ili sjajni završetak. Sadrži i savršeno usklađeno rumenilo ili highlighter da paše uz odgovarajuću temu. “too glam to give a damn” paleta sadrži divne metalik naglaske.

Svake sezone essence donosi novi izbor pomno biranih nijansi u novim beauty proizvodima. Osim što svaka od njih donosi monokromni look u omiljenim neutralnim bojama, spojeni zajedno u jednu paletu stvaraju gotovo beskonačan broj kombinacija i lookova unutar jednog praktičnog i kompaktnog pakiranja. Jedna paleta dovoljna je kako bi u potpunosti transformirali i stvorili savršeni svakodnevni jesenski look. Dizajn palete oduševiti će vas kao i zapanjujuća baršunasta formula u predivnim raskošnim bojama.

Slikovni rezultat za Too glam to give a damn paleta

MPC:  14,65KM

PEELOFF GLAM EASY TO REMOVE EFFECTNAIL LAK ZA NOKTE

Blještavi, šljokasti ili glitter lakovi za nokte najpopularniji su ove sezone. Savršeni su kao završni sloj na omiljenom laku koji nosite, a odlično funkcioniraju i sami ako ih nanesete u nekoliko slojeva.

Catrice nam donosi nove Peeloff glam easy to remove effectnail lakove za nokte. Napravite od svojih noktiju nakit za samo nekoliko sekundi! Moderni, veseli i šareni dodaci, shine bright!

Inovativni Peel-off lak za nokte u modernim nijansama sa glitter efektom. Nanesite dva sloja, pustite da se dobro osuši i spremni ste za sjajan vikend. Lak za nokte se može ukloniti brzo i jednostavno – bez potrebe odstranjivača lak za nokte. Neka party na noktima započne.

MPC 7,25 KM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti